Ontwerp 

Een perfecte combinatie. Poggenpohl staat ​​al decennia lang synoniem voor uniek design, functionele perfectie en innovatieve materialen. Poggenpohl heeft bewezen dat een combinatie van de beste handgemaakte productie en de modernste technologie resulteert in een uitstekend product. De filosofie wordt nu verder voortgezet met de P2: het resultaat is een baanbrekende keukenarchitectuur die zowel horizontaal als verticaal benadrukt in een nieuwe interpretatie van klassieke keukenlijnen.

De keuken slaat en andere, nieuwe weg in – accentueerd naast de horizontale nu ook de verticale belijning, die de keuken een compleet nieuwe buitengewone toegekende verleend.

Concentratie op lijnen

Uitstekend design begint vaak met details. Dankzij de unieke technologie van industriële verstekzagen van front en korpus, lijkt de voorkant van de P2 een delicate verticale lijn. Deze verwerkingstechniek, die de P2 zijn speciale karakter verleent, wordt alleen mogelijk gemaakt door de ultramoderne en uiterst nauwkeurige productiemethoden van Poggenpohl. Ontworpen, niet zomaar ontworpen!

Horizontaal ontmoet verticaal

De lamellen, verticale designlijsten van geborsteld aluminium met rvs-look, contrasteren met de filigrane lijnen van het front. Ze accentueren individuele delen van de keukenarchitectuur, verdelen de uniforme frontvlakken en creëren een bijzonder diepte-effect, wat resulteert in een meer open en gevarieerd design. De ontmoeting tussen horizontale en verticale lijnen zorgt voor een creatieve spanning die de P2 onmiskenbaar maakt.

Ruimte om te leven

Dankzij zijn veelzijdige ontwerpmogelijkheden is de P2 buitengewoon variabel – hij vormt het middelpunt van een ruime loft of versterkt het karakter van een sfeervolle oude flat – kortom, hij kan perfect worden geïntegreerd in elke plattegrond en wordt het hart van huis en leven. Tegelijkertijd zorgt de focus op de algemene lijnen altijd voor een tijdloos, uitstekend keukendesign.

Vier kleuren – één beslissing

De P2 biedt een exclusief aanbod van neutrale uni kleuren in mat en glanzend gelakt naast hoogwaardig walnoot in grijs. Alle tinten kunnen worden gepland als een effen keukenarchitectuur die zich perfect aanpast aan de individuele woonomgeving. Door de unikleuren met elkaar te combineren of door fronten in notenhoutgrijs toe te voegen, ontstaat een geheel nieuwe sfeer die indruk maakt met harmonieuze contrasten en visuele accenten zet.

Alles goed in de hand

Wie voor een Poggenpohl-keuken kiest, verwacht tot in het kleinste detail iets bijzonders. Exclusief voor de P΄7350 is een handgreep ontwikkeld met een speciaal oppervlakgevoel dat het karakter van het keukenontwerp weerspiegelt en de delicate lijnen benadrukt.

Afzonderlijk, maar toch verenigd

De grenzen tussen de individuele woonruimtes zijn nu opgeheven. Koken en genieten van de goede dingen in het leven vinden steeds vaker plaats in dezelfde ruimte zonder architectonische scheiding. Om toch aan de eisen van de keuken als werkplek te voldoen, is voor de P΄7350 een elegante glazen blad ontwikkeld dat het functionele gedeelte van de keuken zonder visuele barrières scheidt. Het reflecterende glas contrasteert met de massieve eenheidselementen en zorgt voor een vloeiende visuele overgang.

Galerij: