Individuele luxe op 120 cm

DIVERSITEIT BIJ DE VARIANTEN
Elke kast is anders. Maar altijd precies zoals u zich die voorstelt. Met +STAGE heeft u de mogelijkheid om uw kast een individueel thema te geven. Met geheel bijpassende uitrusting. Op de volgende pagina‘s vindt u voorbeelden van enkele configuraties. Laat u inspireren!

VIER HOOGTES, VELE HOOGTEPUNTEN
Zowel in de keuken als in het woongedeelte: +STAGE laat als vrijstaand meubelstuk zijn individuele klasse helemaal tot zijn recht komen. Ook in bestaande ruimtes kan de kast perfect worden geïntegreerd – dankzij zijn standaarddiepte, vier mogelijke hoogtes en de keuze uit alle beschikbare fronten.

BAAN VRIJ VOOR DE PROFESSIONAL
In geen enkele kast past meer individualiteit. +STAGE biedt algehele vrijheid bij de vormgeving en maakt het mogelijk om een zeer functioneel meubelstuk met unieke themawerelden de creëren. Voor een persoonlijke, onmiskenbare uitstraling met een consequente afstemming op de eigen behoeften.

EEN NIEUWE DEFINITIE VAN INDIVIDUALITEIT
Wanneer de inschuifdeuren (pocket-doors) in de zijwanden verdwijnen, geven zij het zicht vrij op een interieur dat ongekend individueel is. Speciaal ontwikkelde uitrustingselementen kunnen stijlvol en functioneel worden gecombineerd. Hierdoor ontstaan thema‘s die door de persoonlijke keuze van de elementen worden gedefinieerd.