Poggenpohl krijgt internationale prijzen voor product en merkvoering

Poggenpohl P´7350 - Design by Porsche Design Studio - Komplettansicht grau & weiss

Presentatie van de P´7350

Poggenpohl en Porsche Design Studio presenteren de P´7350

Met Poggenpohl en Porsche Design Studio troffen bij de ontwikkeling van de P’7340 keuken twee ondernemingen op elkaar die sinds jaren voor tijdloos en herkenbaar design staan. Dit heeft geresulteerd in een keuken die gedefineerd is door horizontale structuren en mannelijke kernpunten aanspreekt. Omlijst in een frame, afwijkend ten opzichte van traditioneel design en baanbrekend in de keukenbranche. De P’7340 laat zich niet verbeteren. Maar haar filosofie laat zich voortzetten.

De P’7350 keuken slaat en andere, nieuwe weg in – accentueerd naast de horizontale nu ook de vertikale belijning, die de keuken een compleet nieuwe buitengewone uitstraling verleend.
Door het gebruik van afgeschuinde rompen en fronten, wat uniek is in de keukenbranche, verschijnt het front als subtiele vertikale lijn. Als contrast ten opzichte van de subtiele frontbelijning staan de blades, massieve design panelen, die door de verschillende bereiken van de keukenstructuur benadrukt worden en waarmee aparte elementen met elkaar verbonden kunnen worden. De keuken word uit designoogpunt opener en veelzijdiger en maakt een ieder even enthousiast. Bij de P’7350 gaan hoogwaardige materialen gepaard met puristisch design en wordt het bijzondere karakter van de P’7340 voortgezet.

Laat u zich fascineren door een keuken die staat voor wat Poggenpohl en Porsche Design Studio sinds vele jaren kenmerkt: de concentratie op de gehele vormgeving.

Meer informatie / perscontact:
Christiane Danielsmeyer, Director Marketing
Telefoon: 0049 (0) 5221 / 381 317
E-Mail: Christiane.Danielsmeyer@poggenpohl.com
Internet: www.poggenpohl.com