Geplaatst op 08-07-2018

Het + Venovo programma komt er aan

Exclusief voor België te bezichtigen op de Bisbeurs van 6 tot 14 oktober in Flanders Expo te Gent

+ VENOVO

Niet verwacht. Verrassend. En toch alsof het er altijd al is geweest. Een keuken die in elk leven past en toch opvalt door zijn unieke karakter. Hout, metaal, keramiek, warm, koud, glad, gesuspendeerd. Moeilijk te verwoorden, maar intuïtief begrijpelijk, tastbaar, voelbaar. Een keuken die veel kan en veel met je kan doen.

 

 

Mensen Willen Graag flexibel Blijven,  Bewegen, Zich Opnieuw Richten. + VENOVO begeleidt u onderweg – nieuwe uiterlijk kansen. Het is een solitaire met een grote herkenningswaarde, een levend sculptuur die zijn omgeving verrijkt. Een nieuwe leefruimte wordt gecreëerd met een dressoir van kast aan dezelfde hogeesthetische norm.

 

 

De keuken van vandaag is meer dan een keuken. Het is een ruimte, waarin alles kan en moet plaatsvinden. We geven je de vrijheid om te ontwikkelen zoals je wilt. Gefocust, opgewonden, alleen, in gezelschap. Het is tenslotte jouw keuken.

 

      

Metaal ontmoet hout ontmoet creativiteit.

 

      

 

     

Goed verborgen maar altijd bij de hand.

 

 

Het is geweldig als dingen ons ondersteunen – door hun ontwerp, hun functionaliteit …

… of gewoon omdat we er graag naar kijken.

 

Geplaatst op 03-05-2017

n.a.v. het mobiliteitsplan Gent zijn we gemakkelijk bereikbaar via de Kunstlaan.  Onze privé parking (inrit) bevindt zich op 100m van het Sint-Pietersplein.

Je kan de wegwijzers ‘parking Sint-Pietersplein’  op de kleine stadsring R40 volgen.

De Kunstlaan is de verbindinglaan tussen de Charles de Kerchovelaan en het Kramersplein (kruispunt St-Pietersplein – Overpoortstraat), aan de Leopoldskazerne.

De R40 is o.a. – Vlaamsekaai – St-Lievenslaan – Citadellaan – Charles de Kerchovelaan – Godshuizenlaan – Martelaarslaan – Einde Were – Rooigemlaan –

Geplaatst op 20-04-2017

Poggenpohl krijgt designprijzen voor zeer functionele themakasten

Poggenpohl +STAGE Breakfast - Frühstück

Een plek die uitsluitend volgens de persoonlijke gewoontes, voorkeur en passies kan worden ingericht, die flexibel planbaar is, gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en met een uniek design – dat allemaal zijn de themakasten +STAGE! Met dit concept biedt Poggenpohl een maximum aan individualiteit en wordt consequent ingegaan op de veranderde eisen die aan de persoonlijke woonomgeving worden gesteld.

Voor de innovatieve themakasten +STAGE ontving Poggenpohl, de producent van luxekeukens uit het Duitse Herford, nu de onderscheidingen Red Dot Award: Product Design 2017 en de Good Design Award 2016.

In een van de belangrijkste, internationale wedstrijden voor productdesign, de Red Dot Design Award, bewees Poggenpohl wederom zijn designcompetentie en innovatieve kracht – +STAGE overtuigde de internationale vakjury en ontving het felbegeerde kwaliteitskeurmerk ‘Red Dot Award: Product Design 2017’. De gerenommeerde Red Dot Award is een branche- en landenoverkoepelende onderscheiding voor hoge designkwaliteit.

De Good Design Award wordt al sinds 1950 jaarlijks uitgeloofd door het Chicago Athenaeum en is daarmee de oudste, wereldwijd erkende onderscheiding voor uitstekend design. Voor de huidige wedstrijd werden duizenden inzendingen van wereldwijd toonaangevende producenten en designbedrijven ontvangen. De vakjury van het Chicago Athenaeum bekroonde +STAGE met de ‘Good Design Award 2016’.

Behalve de Red Dot Award: Product Design 2017 en de Good Design Award 2016 werd +STAGE eerder al onderscheiden met de German Design Award 2017 ‘Special Mention’ en de Plus X Award 2016.

Geplaatst op 28-03-2017

Exclusieve woontoren in Miami met luxe keukens van Poggenpohl

POG 2017_01 Poggenpohl_Porsche Design Tower Miami

.

POG 2017_01 Poggenpohl_Porsche Design Tower Miami

Met de Porsche Design Tower Miami presenteren Porsche Design en Dezer Development een architectonisch en technisch hoogstandje. De Porsche Design Tower Miami is het eerste woonproject van Porsche Design en combineert de karakteristieke eigenschappen van het merk: functioneel design, technische innovaties en baanbrekende technologieën. Het hoogtepunt van deze 60 verdiepingen tellende toren is de gepatenteerde, revolutionaire autolift, waarmee de bewoners zittend in hun voertuig naar hun luxueuze woning ‘in de wolken’ worden gebracht.

Deze lift is echter maar een van de luxueuze bijzonderheden die de Porsche Design Tower Miami zijn bewoners te bieden heeft. Vrijwel alle woningen zijn voorzien van een zwembad en een buitenkeuken op het balkon. Dat is een absolute noviteit voor Miami en vindt men normaal gesproken alleen in penthouses.

„Het is een heel bijzonder moment voor het merk Porsche Design, om de oplevering van de Porsche Design Tower Miami te mogen beleven. Het functionele design, dat zo kenmerkend is voor het merk, zal de bewoners in alle onderdelen van het dagelijkse leven begeleiden en een unieke woonkwaliteit bieden: een perfecte combinatie van functie en technologie”, aldus Jan Becker, CEO van de Porsche Design Group.

Perfect passend bij de buitengewone designtaal van de Porsche Design Tower werden de 132 woningen van het gebouw uitgerust met exclusieve luxekeukens van Poggenpohl. Op basis van de individuele wensen van de eigenaren hebben de Poggenpohl-designers grote keukens volgens de nieuwste stand van techniek gepland. De hoogwaardige materiaalkeuze past hierbij perfect bij de technische uitstraling van het gebouw. Zo koos bijvoorbeeld een groot gedeelte van de nieuwe eigenaren voor het innovatieve glazen front Carbon.

Porsche Design en Poggenpohl verbindt een jarenlang partnerschap. Beide bedrijven bieden al decennialang een uniek design, functionele perfectie en innovatieve materialen. In september 2007 presenteerden zij de gezamenlijk ontwikkelde keuken P´7340 Design by Studio F. A. Porsche, wat een mijlpaal werd in de geschiedenis van de inbouwkeuken. In 2014 zetten Poggenpohl en Porsche Design hun succesvolle samenwerking voort met de ontwikkeling van de P´7350 Design by Studio F. A. Porsche. Beide keukenconcepten werden meermaals onderscheiden met internationale designprijzen.

 

Geplaatst op 15-02-2017

Belangrijke designprijzen voor +STAGE van Poggenpohl

Poggenpohl Design Center Mailand 2016

Met de ontwikkeling van +STAGE gaat Poggenpohl consequent in op de veranderde eisen die aan de persoonlijke woonomgeving worden gesteld. Flexibiliteit en individualiteit worden steeds belangrijker, afzonderlijke functiegebieden worden ondergebracht in elementen. +STAGE plaatst het genieten en het concentreren op het essentiële en waardevolle centraal bij het wonen en biedt hierbij de grootst mogelijke individualiteit.

Voor de zeer functionele themakasten +STAGE ontving Poggenpohl, de producent van luxe keukens uit het Duitse Herford, nu maar liefst twee belangrijke designprijzen: de German Design Award 2017 ‘Special Mention’ en de Plus X Award 2016.

De German Design Award is de internationale premiumprijs van de German Design Council. Op basis van een uniek nominatieproces worden alleen producten toegelaten voor deelname, die zich aantoonbaar onderscheiden met hun vormgevingskwaliteit. In de categorie ‘Kitchen’ ontving Poggenpohl de German Design Award 2017 ‘Special Mention’. Het predicaat ‘Special Mention’ wordt verleend aan producten, waarbij het design gekenmerkt wordt door bijzonder geslaagde oplossingen en details en honoreert hiermee de grote betrokkenheid van bedrijven en designers.

De Plus X Award is de grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle van de wereld. Hij werd opgezet als project om merken en de handel te ondersteunen en beschermen en bestaat inmiddels 14 jaar. Voor +STAGE ontving Poggenpohl de Plus X Award 2016 in de categorieën innovatie, High Quality, design en functionaliteit.

Geplaatst op 05-10-2016

Poggenpohl presenteert nieuwe, gechromatiseerde laksoorten

POG 2016_Küchenmeile01_Chromatisierte Lacke_Kernfarbe petrolgruen

De keuken is meer dan ieder ander woonbereik de belichaming van de individuele levensstandaard en levensstijl. Overeenkomstig divers zijn ook de eisen die aan een hoogwaardige keukenvormgeving worden gesteld. Poggenpohl differentieert zich op dit gebied al geruime tijd door individuele, perfect op de wensen van de klant afgestemde keukenplanningen op het hoogste niveau.

Voor een individuele kleurkeuze kan de klant behalve uit de geselecteerde ‘architectenkleuren’ polarwit, bloesemwit, zand, kiezelgrijs, zandgrijs, steengrijs, diamantgrijs en zwart ook kiezen uit zeer gevarieerde oppervlakte-uitvoeringen, zoals lakfronten in alle RAL design- en NCS-kleuren.

Poggenpohl biedt 14 spectaculaire metallic kleuren, de gechromatiseerde hoogglanslak fronten, waaronder o.a. diamantwit, champagnegoud, nachtblauw en petrolgroen aan. Deze kunnen zowel voor moderne, strakke fronten als voor klassieke raamwerkfronten worden geleverd. Het unieke effect van de nieuwe hoogglanzende metallic oppervlakken demonstreert Poggenpohl o.a. bij een indrukwekkend keukenontwerp met grote fronten in petrolgroen metallic, gecombineerd met zwarte matlak, gepolijst natuursteen en roestvrij staal.

Geplaatst op 02-10-2016

Exclusieve fineeruitvoeringen complementeren het programma

POG 2016_Küchenmeile02_Echtholzkompetenz_+EDITON_nußbaum natur

Poggenpohl, de producent van luxe keukens, presenteert in het programma voor 2017 nieuwe, hoogwaardige ontwerpdetails voor een individuele keukenvormgeving en vervult daarmee de wensen van zijn veeleisende doelgroep. Traditioneel biedt Poggenpohl veel deskundigheid op het gebied van luxe, echt houten fronten. Optioneel zijn de echte houtfineren kernessen natuur, noten natuur, eiken honing bruin, noten, pijnboom terra en noten grijs nu ook verkrijgbaar in exclusieve beeldafwikkeling, naar keuze met horizontale of verticale structuurrichting. Ook panelen en stollenwanden worden bij de beeldafwikkeling betrokken en maken een perfecte planning tot in het kleinste detail mogelijk.

Geplaatst op 22-09-2016

Bij Poggenpohl staan de wensen van de klant centraal

POG 2016_Küchenmeile03_Neuheiten_Dekordruck

Bij de decorprints breidt Poggenpohl het portfolio uit met de nieuwe, authentieke decors zilveressen, essen gerockt en eiken Heritage met opdruk van synchrone poriën. Die kunnen op verzoek met horizontale of verticale structuurrichting besteld worden. De hoogwaardige decoropdruk wordt hierbij exact afgestemd op het structuurverloop van de decorprint.

Nieuwe, hoogwaardige en innovatieve details als de rand-beugelgreep in de uitvoeringen aluminium geanodiseerd, rvs-kleurig geanodiseerd en zwart geanodiseerd, het mechanische openingssysteem voor kasten met kleppen in greeploze keukenplanningen of de moderne, inlaatbare stopcontactelementen voor het werkblad met extra USB-charger maken het Poggenpohl programma voor 2017 compleet.

 

Geplaatst op 08-07-2016

Poggenpohl behoort tot de beste luxebedrijven van Duitsland 2016 en wint de German Brand Award 2016

Poggenpohl 2016_Design Center Mailand_03_+STAGE Breakfast-Frühstück_+SEGMENTO

Op basis van de kernwaarden geschiedenis, non-conform design en perfectie ontwikkelt de gerenommeerde keukenproducent Poggenpohl complete keukenconcepten met een innovatieve vormentaal die klanten over de gehele wereld overtuigt. Duurzame productiemethodes en het gebruik van milieuvriendelijke materialen staan centraal bij de productontwikkeling. Poggenpohl stelt zijn consequente merkmanagement nu opnieuw onder bewijs.

Bij de ‘Luxury Business Day 2016’, die op 9 juni in München plaatsvond, werd de TOP 25 van de Duitse luxebedrijven 2016 gepresenteerd. Poggenpohl staat in deze actuele lijst op plaats 14. Het Inlux instituut koos samen met adviesbureau EY en een vakjury uit een lijst van 250 bedrijven de rijzende sterren van de Duitse luxemarkt. “Het succes van Duitse luxebedrijven is gebaseerd op de aspecten ambacht, techniek en design”, aldus Florian Huber, partner bij EY. Al voor de vierde keer werden de beste luxebedrijven van Duitsland gekozen. Poggenpohl kon zijn plaats op deze exclusieve lijst continu verbeteren.

Ook bij een actuele vergelijking van het Duitse tijdschrift WirtschaftsWoche van de ‘Best Luxury Brands 2016’ geeft Poggenpohl met plaats 11 blijk van zijn positie als succesvol Duits luxemerk. In samenwerking met merkadviesbureau Biesalski & Company en brandnetworks heeft WirtschaftsWoche al voor de zesde keer de 30 meest succesvolle Duitse luxemerken gekozen. Hiervoor hebben meer dan 180 experts uit brancheorganisaties, pers en de luxe vakhandel in totaal 79 Duitse bedrijven beoordeeld op de criteria gerenommeerdheid, kwaliteit, design en prijspositionering.

De ‘German Brand Award’, die voor het eerst werd uitgeloofd, wordt toegekend aan innovatieve merken, een consequent merkmanagement en een duurzame merkcommunicatie evenals aan personen en bedrijven die baanbrekend zijn in de wereld van de merken. In de categorie ‘Industry Excellence in Branding’ ontving Poggenpohl nu tijdens een feestelijke prijsuitreiking in Berlijn de onderscheiding ‘Winner’ in de categorie ‘Keukens’. Aan deze wedstrijd mochten uitsluitend bedrijven meedoen die genomineerd werden door het German Brand Institute, de merkscouts daarvan en panels van deskundigen.