Poggenpohl krijgt designprijzen voor zeer functionele themakasten

Poggenpohl +STAGE Breakfast - Frühstück

Een plek die uitsluitend volgens de persoonlijke gewoontes, voorkeur en passies kan worden ingericht, die flexibel planbaar is, gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en met een uniek design – dat allemaal zijn de themakasten +STAGE! Met dit concept biedt Poggenpohl een maximum aan individualiteit en wordt consequent ingegaan op de veranderde eisen die aan de persoonlijke woonomgeving worden gesteld.

Voor de innovatieve themakasten +STAGE ontving Poggenpohl, de producent van luxekeukens uit het Duitse Herford, nu de onderscheidingen Red Dot Award: Product Design 2017 en de Good Design Award 2016.

In een van de belangrijkste, internationale wedstrijden voor productdesign, de Red Dot Design Award, bewees Poggenpohl wederom zijn designcompetentie en innovatieve kracht – +STAGE overtuigde de internationale vakjury en ontving het felbegeerde kwaliteitskeurmerk ‘Red Dot Award: Product Design 2017’. De gerenommeerde Red Dot Award is een branche- en landenoverkoepelende onderscheiding voor hoge designkwaliteit.

De Good Design Award wordt al sinds 1950 jaarlijks uitgeloofd door het Chicago Athenaeum en is daarmee de oudste, wereldwijd erkende onderscheiding voor uitstekend design. Voor de huidige wedstrijd werden duizenden inzendingen van wereldwijd toonaangevende producenten en designbedrijven ontvangen. De vakjury van het Chicago Athenaeum bekroonde +STAGE met de ‘Good Design Award 2016’.

Behalve de Red Dot Award: Product Design 2017 en de Good Design Award 2016 werd +STAGE eerder al onderscheiden met de German Design Award 2017 ‘Special Mention’ en de Plus X Award 2016.