P’7350 wordt gepresenteerd in een speciale tentoonstelling op de imm cologne 2015

Nadat de producent van premium keukens, Poggenpohl, al in september voor de innovatieve keukenarchitectuur P’7350 Design by Porsche Design Studio de grootste innovatieprijs van de wereld ‘Plus X Award‘ in de categorieën High Quality, design en functionaliteit met als extra kwaliteitsonderscheiding ‘Beste product van het jaar 2014’ had gewonnen, won het bedrijf uit Herford nu maar liefst nog twee belangrijke designprijzen: de ‘Interior Innovation Award 2015‘ en de ‘Good Design Award 2014‘.

Sinds 2002 looft de gerenommeerde Raad voor Vormgeving jaarlijks de ‘Interior Innovation Award’ uit. Deze award bekroont innovatieve topprestaties uit de interieurbranche en geldt als een van de designprijzen met het hoogste aanzien wereldwijd. De dragende ideële kracht van de Interior Innovation Award is de internationale inrichtingsbeurs imm colog-ne. De onderscheiden producten worden in een speciale tentoonstelling gepresenteerd op de imm cologne van 19 t/m 25-01-2015 in het kader van de Living Kitchen in hal 4.2 / A 011. Poggenpohl presenteert de P’7350 hier in mat zwarte lak met bijzondere contrasten van Nieuw-Zeelands pijnboomhout.

De ‘Good Design Award’ wordt al sinds 1950 jaarlijks uitgeloofd door het Chicago Athenaeum en is daarmee de oudste, wereldwijd erkende onderscheiding voor uitstekend design. Voor de huidige wedstrijd ontving het museum enkele duizenden inzendingen van wereldwijd toonaangevende producenten en designbedrijven uit 48 landen. De vakjury van het Chicago Athenaeum bekroonde de P’7350 in de categorie ‘Kitchen and Appliances’ met de ‘Good Design Award 2014’.